Uutistiedotteet


.se ja .nu -verkkotunnukset

16.05.2016

Tervapajan webhotellipaketteihin voi nyt valita .se tai .nu -verkkotunnuksen. Näistä verkkotunnuksista aiheutuu 20€ lisämaksu vuodessa.

Webhotellin paketteihin lisää sähköpostilaatikoita

04.03.2016

Professional ja Enteprise paketeissa on nyt kaksinkertainen määrä sähköpostilaatikoita. Hinnat eivät kuitenkaan nouse.

Tervapaja Personal paketin levytilaa nostettu

23.09.2015

Olemme tuplanneet Tervapajan Personal webhotellipakettiin sisältyvän levytilan (200 Mt -> 400 Mt). Personal webhotellipaketin hinta on edelleen sama edullinen 60 euroa/vuosi.

Sähköpostin kirjautumisongelma korjattu

05.09.2013

Korjasimme vanhalla palvelimella 5.9. esiintyneet sähköpostin kirjautumisongelman.

Jouduimme sulkemaan yksittäisen asiakkaan sivut koska niissä ollutta tietoturva-aukkoa oli alettu käyttämään roskapostin lähettämiseen. Roskapostin runsaasta määrästä johtuen (jopa 136 postia sekunnissa) palvelimen toiminnassa esiintyi ajoittaista hitautta ja sähköpostiin kirjautumisen kanssa esiintyi ongelmia. Ongelma koski vain niitä asiakkaita, joita ei ole vielä siirretty uudelle palvelimelle.

Webhotellipaketteihin lisää ominaisuuksia hintojen pysyessä samana

23.08.2013

Uuden palvelimen tuoman kapasiteetin myötä olemme nostaneet Personal, Professional ja Enteprise -webhotellipakettien ominaisuuksia.

Uuden palvelimen tuoman kapasiteetin myötä olemme nostaneet Personal, Professional ja Enteprise -webhotellipakettien ominaisuuksia. Nyt Personal pakettiin sisältyy PHP-tuki ja Professional ja Enteprise paketeissa on kolme tai kaksi kertaa enemmän tietokantoja. Ja kuten myös aikaisempien lisäominaisuuksien kanssa, nämäkään eivät nosta webhotellipakettien hintoja. Eli saat taas samalla rahalla entistä enemmän.

Tervapajan uudesta palvelimesta

02.07.2013

Tervapajan webhotelli siirtyy uudelleen palvelimelle. Tässä tiedotteessa lisätietoa muutoksesta.

Tervapajalla on nyt meneillään kaikkien webhotelliasiakkaiden siirtäminen uudelle palvelimelle. Olemme olleet asiakkaisiin yhteydessä siirtoon liittyvistä yksityiskohdista mutta emme ole tarkemmin käsitelleet siirroon syitä. Päätimme tällä viestillä selventää miksi Tervapajan webhotelliasiakkaat siirtyvät uudelle palvelimelle. Alla lyhyesti uuden palvelimen edut:

+ voimassaoleva onsite huoltosopimus
+ energiatehokkaampi palvelin
+ levytilan, muistin ja prosessoritehon kasvatus onnistuu helposti
+ 2-4 kertaa nopeampi Internet yhteys
+ Cpanel hallintapaneeli ISPConfigin sijaan

Vanhan palvelimen huoltosopimus oli päättynyt ja käyttöjärjestelmän tietoturvapäivitykset loppuneet. Koimme näiden seikkojen johtaneen ennemmin tai myöhemmin isoon ongelmaan. Tämän vuoksi emme halunneet jättää yhtään asiakkaita vanhalle palvelimelle vaan siirrämme kaikki uudelle palvelimelle. Lisäksi palvelimen levytila oli loppumassa. Vaihtoehtoina meillä oli uuden palvelimen hankkiminen tai vanhan käyttöjärjestelmän ja levyjen päivitys (vanhan palvelimen huoltosopimusta ei voi jatkaa). Päädyimme kuitenkin lopulta yhteistyöhön Fouga IT:n kanssa siten että Fouga IT vastaa palveliraudasta ja sen ylläpidosta ja Tervapaja keskittyy webhotellin pyörittämiseen.

Tervapajalla käytössä oleva ISPConfig vaihtuu siirron yhteydessä Cpanel -hallintapaneelin. Muutoksen syynä on Cpanelin laajemmat ominaisuudet ja parempi tuki usealle eri webhotellille.

Ongelmat

Siirrossa on ilmennyt joitakin yllättäviä ongelmatilanteita jotka ovat näkyneet asiakkaille. Pahoittelemme näitä. Ongelmat ovat johtuneet PHP-version muutoksesta uudella palvelimelle sen jälkeen kun jo osa sivuista oli siirretty (ja testattu) uudella palvelimella. Uudempi PHP versio (PHP 5.4.x) toi mukanaan muutoksia jotka rikkovat joitakin vanhoja PHP-sivuja. Olemme tehneet tarvittavat muutokset jolla näitä yhteensopivuusongelmia ei pitäisi enää esiintyä

Sähköpostin lähetys vanhalta palvelimelta uudelle palvelimelle antaa välillä virheen että vastaanottajaa ei ole. Käytämme jatkossa yhteydenottoon tervapaja.com osoitetta noyra.com sijaan niiden asiakkaiden osalta joiden posteja ei ole vielä siirretty.

Aikataulusta

Pyrimme samaan siirrettyä kaikki asiakkaat heinäkuun aikana uudelle palvelimelle. Ohjaamme sähköpostit uudelle palvelimelle useimpien asiakkaiden kohdalta heinäkuun alussa. Tapauskohtaisesti tai jos näin on sovittu, asiakkaan siirto voi kuitenkin mennä myöhemmälle. Alustavasti vanhan palvelimen sammutus on suunniteltu syksylle. Tämä voi kuitenkin siirtyä jos tarvetta on.

Tervapaja uudet Pro laajakaistat

19.04.2013

Tervapajan uudet Virkku Pro ja Nopsa Pro laajakaistat kiinteällä IP-osoitteella. Kiinteä IP-osoite mahdollistaa tietoturvallisen etätyöskentelyn ja kotipalvelimen pitämisen.

Tervapaja Yritysdiilerissä

09.01.2013

Tervapaja on nyt Yritysdiilerissä.

Tervapajan Mainospaikat

08.06.2012

Näyteikkuna katutasolta kahvikupin hinnalla? Nyt se on mahdollista, tutustu Tervapajan uuteen palveluun

Tervapaja myös Facebookissa

22.10.2011

Tervapaja Facebookista.
Avasimme Tervapajalle Facebook sivun jonka kautta voit seurata Tervapajan kuulumisia. Samat kuulumiset löydät myös Twitteristä.

Nopsa nopeutui

20.10.2011

Nostimme kaikki Nopsa-liittymät nopeuteen 4 / 2 Mbit/s (aikaisemmin 2/2) hintojen pysyessä samana.

Pietarsaaren uusi laajakaista saa käyttäjiltä kiitosta.

01.10.2011

Olemme kehittäneet Pietarsaaressa kotitalouksille ja yrityksille soveltuvia laajakaistapalveluita. Puolitoista vuotta kestäneen kokeilujakson aikana olemme saaneet asiakkailtamme kehuja tuotteemme toimivuudesta.

Tällä hetkellä tarjoamme testikäyttöön 10M/10M internet yhteyttä ja suurin käytössämme oleva pitkänmatkan langaton tietoliikenneyhteys on 60M/60M, välillä Perämiehenkatu 4 - Raatihuoneenkatu 20.

Jos asut Pietarsaareen keskustan lähettyvillä ja tahdot testata korkeataajuisella WLAN-tekniikalla toimivaa internetyhteyttä, niin oleppa yhteydessä meihin: olli.makipelto(at)tervapaja.com

Hintoja osoitteessa:Virkku ja Nopsa

Tervapaja Twitterissä

11.12.2010

Tervapajalla tapahtuu ja syntyy uutta innovaatiota. Siksi tahdomme että kun me tiedämme, niin sinäkin tiedät.

Nyt voit seurata Tervapajaa myös Twitterissä: @Tervapaja

Data Store Finland muutti Perämiehenkadulle

05.07.2010

ATK-tuoteita ja palveluita myyvä yritys Data Store Finland on muuttanut Tervapajan tiloihin Perämiehenkadulle.

Sushi Mai siirtyi Tervapajan tiloihin

27.11.2009

Sushi Mai ravintola on siirtynyt Tervapajan tiloihin Perämiehenkadulle.

Tervapajan serveri otettiin käyttöön

11.08.2008

Tervapajan serveri on liitetty internettiin. Tervapajan serveri tarjoaa aluksi käyttöalustan JPIMT-projektin yhteydessä kehitetyille tietojärjestelmille.

Therwiz Design siirtyi Tervapaja Oyn tiloihin perämiehenkadulle

25.06.2008

Therwizdesign ja Noyra Oy kehittävät yhdessä uusia innovatiivisia tulevaisuuden markkinointi kosepteja. Lisää therwizdesign.fi

Kaupunginjohtaja Mikael Jakobsson vihki käyttöön Tervapajan uuden kavilan Cafe Displayn

09.06.2008

Cafe Display pyrkii saamaan “pörinää” perämiehenkadulle, lisää therwizdesign.fi ja cafedisplay.com

Misto avasi liikkeen Perämiehenkadulla

05.12.2007

Misto aloitti toimintansa Perämiehenkatu 4:ssä.

Global Cool Consults Oy aloitti toiminnan

20.09.2007

Pietarsaarelainen Global Cool Consults Oy on käynnistänyt toiminnan Tervapaja:n tiloissa Perämiehenkadulla. lisätietoja (www.coolconsults.com)

Noyra Oy käynnisti JPIMT-projektin

10.06.2007

Noyra Oy on käynnistänyt JPIMT-projektin Tervapaja Oy:n tiloissa.

Prospettum laajensi toimintaansa

05.05.2007

Perämiehenkadulla toimiva Prospettum on laajentanut toimintaansa ottamalla käyttöön uuden suolahuoneen. Suolahuone tarjoaa helpotusta esimerkiksi astman hoitoon.

Vartiointipalvelu P.Kauppila ja Tervapaja aloittivat yhteistyön

01.01.2007

Vartiointipalvelu P.Kauppila Oy on tehnyt palvelusopimuksen Perämiehenkatu 4:n turvallisuuspalveluista.

JV-Sound löysi tilat Tervapajalta

25.10.2006

Pietarsaarelainen äänentoistoon ja valotekniikkaan erikoistunut palveluyritys JV-sound löysi tukikohdan Tervapajalta.

Laajakaista yritysten käyttöön

05.09.2006

Tervapaja Oy on hankkinut laajakaistayhteyden Perämiehenkadun tiloissa olevien yritysten käyttöön.

Prospettum avasi liiketilan Perämiehenkadulla

01.08.2006

Prospettum on aloittanut toimintansa Perämiehenkatu 4:ssä.

Tervapaja Twitter