Tervapajan Mainospaikat

mainospaikat-malli

Tarjoamme uudella innovatiivisella tavalla erittäin edullisia näyteikkunamainospaikkoja. Pystymme tarjoamaan mainospaikat erittäin edullisesti hyödyntämällä tyhjinä olevia liiketiloja. Mainoksia näytetään liiketilojen näyteikkunoissa ja maksat vain niistä päivistä kun mainokset ovat esillä. Yhden päivän hinta riippuu näyteikkunan sijainnista ja mainoksesi koosta.

Mainostaminen toimii siten että sovimme yhdessä mainosbudjetin ja toimitat meille mainosmateriaalin. Suosittelemme Roll-up tyyppisiä mainoksia mutta myös muunlaisisten mainosten käytöstä voidaan sopia. Voit myös tilata meidän kautta mainosmateriaalin suunnittelun ja valmistuksen. Mainosbudjetti maksetaan etukäteen ( vähintään 100€ ). Tämän jälkeen laitamme mainosmateriaalisi paikoilleen vapaana olevaan näyteikkunaan. Saat kuukausittain raportin mainoksen näyttöpäivistä ja jäljellä olevasta euromäärästä. Kun mainosbudjettisi on käytetty otamme mainoksesi pois tai voit ostaa lisää mainosaikaa. Mainoksesi paikka saattaa vaihtua sen mukaan miten meillä on näyteikkunoita käytettävissä. Riippuen näyteikkunan koosta, voidaan siinä näyttää useampaa eri mainosta, kuitenkin niin että kukin mainos erottuu näyttävästi.

Mainospaikat-palveluiden hinnat alv 0%.

Vapaana olevat mainospaikat.

Pietarsaari, Perämiehenkatu 4

Roll-up 2,5€ / pv

Ota yhteyttä

Soitamme meille ( 045 1103 507 ) tai täytä alla oleva lomake niin kerromme mielellä lisää Tervapajan tarjoamista mainospaikoista.

Tiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Kahdella tähdellä merkityistä kentistä jompikumpi on pakollinen.