Virkku on nopea ja luotettava perusliittymä Internetin käyttöön. Yhteyden maksiminopeus on yksi megabitti sekunnissa molempiin suuntiin. Yhteyden tiedonsiirtonopeuden vaihteluväli on 0,75-1 Mbit/s (sekä lähetys- että latausnopeus).

  • 1 Mbit/s / 1 Mbit/s
  • tmail.fi-sähköpostiosoite
  • 19,95€/kk

Liittymä toimitetaan modernilla langattomalla TDMA-tekniikalla. Laajakaistan käyttö vaatii asiakaspäätteen, jonka lainaamme ilman kuluja. Se voidaan asentaa esimerkiksi ikkunan luokse, parvekkeelle tai katon reunaan riippuen kohteen sijainnista. Asiakaspääte kytketään tietokoneeseen yhdellä RJ45 kaapelilla, joka tulee päätelaitteen mukana. Jos haluat jakaa liittymän usealle tietokoneelle tarvitset esimerkiksi kytkimen tai WLAN-tukiaseman, jonka voit halutessasi ostaa meiltä liittymän yhteydessä.

Liittymään sisältyy yksi tmail.fi sähköpostiosoite (muotoa etunimi.sukunimi@tmail.fi). Sähköpostia voi käyttää webmailina tai POP3-yhteensopivalla sähköpostiohjelmalla. Sähköpostilaatikon koko on 50Mt. Lisätilaa, roskaposti- ja virussuodatus, sekä lisäosoitteita on mahdollista ostaa hinnaston mukaisella hinnalla. Ilmoitetut nopeudet ovat maksiminopeuksia, toteutuvat yhteysnopeudet riippuvat linjan laadusta ja etäisyydestä tukiasemaan.

Hinnasto

Palvelu Hinta
Liittymän avausmaksu 0€
Virkku 19,95€/kk
Nopsa 29,95€/kk
Virkku Pro 39,95€/kk
Nopsa Pro 49,95€/kk
Itse tehty asiakaspäätteen asennus 0€
Meiltä tilattu asiakaspäätteen asennus 65€
Lisäsähköposti 1€/kpl/kk
Lisätila sähköpostille (+100Mt) 1€/100Mt/kk
Lisä IP-osoite (vain Virkku Pro ja Nopsa Pro liittymät) 5€/osoite/kk